یاحسین
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 93/9/18 |
نظرات ()
یا سیدالشهدا
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 93/9/18 |
نظرات ()
یا سیدالشهدا
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 93/9/18 |
نظرات ()
سلام بر حسین
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 93/9/18 |
نظرات ()
اربعین حسینی
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 93/9/18 |
نظرات ()
دلیل شش گوشه بودن ضریح امام حسین(ع)
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 93/9/18 |
نظرات ()
![ضریح امام حسین,دلیل شش گوشه بودن ضریح امام حسین ضریح امام حسین,دلیل شش گوشه بودن ضریح امام حسین](http://www.beytoote.com/images/stories/religious/re625.jpg)
چرا برخلاف ضریح و مرقد امامان دیگر، ضریح مرقد مطهر سیدالشهدا(ع) شش گوشه ساخته شده است.
در این باره روایت های گوناگونی وجود دارد. اما مجموع این روایت ها و آن چه نزدیک تر به منطق به نظر می رسد، آن چیزی است که شیخ مفید(ره) در کتاب «الارشادات» آورده است. او در بخشی از این کتاب نام 17 نفر از شهدای بنی هاشم در روزعاشورا را ذکر کرده و نوشته است:«آنان پایین پای آن حضرت در یک قبر (گودی بزرگ) دفن شدند و هیچ اثری از قبر آنان نیست و فقط زائران با اشاره به زمین در طرف پای امام ـ علیه السّلام ـ آنان را زیارت میکنند و علی بن الحسین ـ علیهم السّلام ـ (علی اکبر) از جملة آنان است.برخی گفتهاند: محل دفن علی اکبر نسبت به قبر امام حسین ـ علیه السّلام ـ نزدیکترین محل است.»
در بعضی از روایات دیگر از جمله کتاب «کامل الزیارات» جعفر بن محمد قمی هم آمده است: «امام سجاد ـ علیه السّلام ـ (با قدرت امامت و ولایت) به کربلا آمد و بنیاسد را سرگردان یافت، چون که میان سرها و بدنها جدایی افتاده بود و آنها راهی برای شناخت نداشتند، امام زین العابدین ـ علیه السّلام ـ از تصمیم خود برای دفن شهیدان خبر داد، آن گاه به جانب جسم پدر رفت، با وی معانقه کرد و با صدای بلند گریست، سپس به سویی رفت و با کنار زدن مقداری کمی خاک قبری آماده ظاهر شد، به تنهایی پدر را در قبر گذاشت و فرمود: با من کسی هست که مرا کمک کند و بعد از هموار کردن قبر، روی آن نوشت: «هذا قبر الحسین بن علی بن ابی طالب الّذی قتلوه عطشاناً غریباً»؛ این قبر حسین بن علی بن ابی طالب است، آن حسینی که او را با لب تشنه و غریبانه کشتند.
پس از فراغت از دفن پدر به سراغ عمویش عباس ـ علیه السّلام ـ رفت و آن بزرگوار را نیز به تنهایی به خاک سپرد. سپس به بنیاسد دستور داد تا دو حفره آماده کنند، در یکی از آنها بنیهاشم و در دیگری سایر شهیدان را به خاک سپردند، نزدیکترین شهیدان به امام حسین ـ علیه السّلام ـ فرزندش علی اکبر ـ علیه السّلام ـ است؛ امام صادق ـ علیه السّلام ـ در اینباره به عبدالله بن حمّاد بصری فرموده است: امام حسین ـ علیه السّلام ـ را غریبانه کشتند، بر او میگرید کسی که او را زیارت کند غمگین میشود و کسی که نمیتواند او را زیارت کند دلش میسوزد برای کسی که قبر پسرش را در پایین پایش مشاهده کند.
بنابراین به نظر می رسد گوشه های اضافی ضریح مطهر امام حسین(ع) محل دفن پسر بزرگ ایشان یعنی حضرت علی اکبر(ع) باشد و محل دفن نوزاد شش ماهه اباعبدالله الحسین(ع) یعنی علی اصغر(ع) نیز روی سینه پیکر مطهر امام حسین(ع) باشد.
امروز.....
+ نویسنده احمد حاجی لو در شنبه 93/9/8 |
نظرات ()
امروز هرگاه خواستید کلمه ای ناخوشایند به زبان آورید،
به کسانی فکر کنید که قادر به تکلّم نیستند .
قبل از اینکه بخواهید از مزّه ی غذای تان شکایت کنید،
به کسی فکر کنید که اصلاً چیزی برای خوردن ندارد.
قبل از اینکه از همسرتان شکایت کنید،
به کسی فکر کنید که برای داشتن یک همدم،
به درگاه خدا زاری می کند.
امروز پیش از آنکه از زندگی تان شکایت کنید،
به کسی فکر کنید که خیلی زود هنگام،
از دنیا رفته است.
قبل از آنکه از فرزندان تان شکایت کنید،
به کسی فکر کنید که آرزوی بچّه دار شدن دارد،
امّا عقیم است.
قبل از آنکه شکایت کنید که چرا کسی،
خانه تان را تمیز نکرده یا جارو نزده،
به آدم هایی فکر کنید که مجبورند شب را در خیابان بخوابند.
پیش از نالیدن از مسافتی که مجبورید رانندگی کنید،
به کسی فکر کنید که مجبور است همان مسیر را پیاده طی کند.
و پیش از آنکه از شغل تان خسته شوید،
و از آن شکایت کنید،
به افراد بیکار و ناتوان،
و کسانی که در آرزوی داشتن شغل شما هستند،
فکر کنید.
زندگی یک نعمت است ...
از آن لذّت ببرید ...
آنرا جشن بگیرید، ...
و ادامه اش دهید ...
ادامه مطلب...
یا حسین
+ نویسنده احمد حاجی لو در جمعه 93/9/7 |
نظرات ()
ای آن که غمت مسئله آموز من است
شور غم تو در دل پرسوز من است
روزی که حسین! بر تو من گریه کنم
سوگند به تو که بهترین روز من است
چرا برخی ماه صفر را نحس میدانند؟
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 93/9/4 |
نظرات ()
«اصل نحس دانستن ماه صفر به واقعهای تاریخی بازمیگردد». این را یک کارشناس علوم قرآنی در خصوص «چرایی نحس دانستن ماه صفر» بیان کرده است.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمود اصغرنژاد در گفتوگو با «شبستان» پیرامون این واقعه تاریخی میگوید: چهار ماه از سال قمری، ماه حرام شمرده میشود که عبارتند از رجب، ذیالقعده، ذیالحجه و محرم. عربها در این ماهها جنگ و کشتار نمیکردند و میان آنها آتش بس برقرار بود. ماه رجب که فاصلهای کوتاه بود، هیچ اما این سه ماه دیگر که به صورت متوالی و پشت سر هم قرار دارند موجب میشد که بسیاری از کینهها، عداوتها و دشمنیهای عرب در دل بماند و یکدیگر را به شروع ماه صفر که ماههای حرام تمام میشد، تهدید میکردند و با شروع این ماه، جنگ و خونریزی و بدبختی شروع میشد و از اینروی عرب، ماه صفر را ماه نحس و بدبختی میدانست.
وی میافزاید: ما اصلا روایتی نداریم که به نحس بودن ماه یا روزی اذعان داشته باشد بلکه بالعکس از نحس شمردن ایام خدا نهی شده است.
صفر
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 93/9/4 |
نظرات ()
![اعمال ماه صفر,ماه صفر اعمال ماه صفر,ماه صفر](http://www.beytoote.com/images/stories/religious/re643.jpg)
دوشنبه مصادف با آغاز ماه صفر دومین ماه قمری است؛ ماهی که به نحوست معروف است.
ماه صفر که بنا به روایتی ، روز اول آن روز واردشدن کاروان اسرای کربلا به شام است و حوادث تلخ دیگری از جمله شهادت دختر 3 ساله امام حسین (ع)،رحلت جانگداز پیامبر اکرم (ص) در روز 28 این ماه واقع شده و پایان ماه نیز مصادف با شهادت هشتمین پیشوای شیعیان امام رضا (ع) می باشد.
ادامه مطلب...