سفارش تبلیغ
صبا ویژن

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام

حدیث از ائمه علیه السلام
 اهل بیت (ع)
درباره وبلاگ

نویسندگان
پیوندهای روزانه
دیگر امکانات


بازدید امروز: 61
بازدید دیروز: 40
کل بازدیدها: 809623
پیوندهای وبگاه
» اللهم صلی علی محمد و آل محمد
» شیرین تر ازعسل
» حدیث منتظران
» حدیث313
» به رنگ آبی
» بوستان ادب و عرفان
» سیب خیال
» کلاس ششم1
» خون شهدا
» دل نوشته های من
» مجله پارسی نامه
» مهربان
» کتاب خانه دیجیتال
» زیبا ترین اشعار
» بغض نوشت
» بلاگ فناوری طراحی سایت
» شین مثل شعور
» من میگم
» نگاهم برای تو
» پرستوی خیال
» زیباترین حس
» امید وصل
» تفحص
» صدای دل
» پایگاه خبری
» غزلستان عاشقی
» پاتوق دوستان
» قیدار شهر جد پیامبر
» کاش خواننده این نوشته باشی
» عشق الهی
» تنها عشق
» یادداشت ها
» زنگ تفریح
» رنگارنگ
» تینا
» خاطره ها
» نسیم بهشت
» رهگذرم دلنبند
» افسوس که این عمر
» یوسف آل محمد
» حرف های من وتو
» زنگ تفریح
» در دشت هویج
» دنیایی زیر قلمت راه می رود
» ما عادت داریم
» دل نواز
» یادداشت های شبانه
» مهتاب سبز
» خورشت
» دنیای خاطرات من
» تولدت مبارک
» خط بارون
» ارزودارم
» قلب
» آن سوی خیال
» تن ها
» قلب های شکسته
» یکتا
» پرستیژ
» خواسته خدا
» نیلوفر مرداب
» قافیه باران
» جاده خاطره ها
» بهار عشق
» احساس رویایی
» ابرار
» غزلیات محسن نصیری
» نهان خانه جان
» اسلام دینی زیبا و زندگی بخش
» دلارام
موضوعات
آرشیو مطالب
صفحات دیگر
آثار دنیوی و اخروی زنا
+ نویسنده احمد حاجی لو در سه شنبه 92/10/24 | نظرات ()

آثار دنیوی و اخروی زنا

امام باقر(ع) فرمودند: زنا شش اثر دارد : سه اثر در دنیا و سه اثر در آخرت. آثار دنیوی زنا 1.آبرو را می برد. 2. رزق را کم می

کند. 3. مرگ و نیستی را نزدیک می نماید. امّا آثاراخروی آن پس 1. غضب پروردگار.2. سختی حساب. 3. دخول در آتش

وجاودان ماندن آن را ایجاب می کند. (منبع: گناهان کبیره.  شهید دستغیب ص 203 )

 

آثار دنیوی و اخروی زنا

در آن وقت این آسیب به آن رسیده دیگر غیراز این سببی برای آن نمی دانیم. من جنازه مادرم را به حرم اباالفضل(ع) آوردم و مقابل آن حضرت گذاشتم و عرض کردم: ای اباالفضل(ع)مادر من نماز و روزه اش را نیکو به جای نیاورده است و اکنون پناهنده تو است پس عذاب و اذیّت را از او برطرف کن و به ضمانت تو بر عهده من است که پنجاه سال برای او روزه و نماز بدهم سپس او را دفن کردم و در دادن نماز و روزه برای او کوتاهی کردم . مدّتی گذشت شبی در خواب دیدم که شور و غوغایی بر در خانه من است از خانه بیرون آمدم که ببینم چه خبر است دیدم مادرم را بر درختی بسته اند و بر او تازیانه می زنند گفتم: برای چه او را می زنید؟ مگر او چه گناهی کرده است ؟ گفتند : ما از طرف حضرت اباالفضل(ع) مامور هستیم که او را بزنیم تا فلان مبلغ را بپردازد من داخل خانه شدم و آن پولی که طلب می کردند آوردم و به ایشان دادم و مادرم را از درخت باز کرده و به منزل بردم و مشغول خدمت کردن او شدم. وقتی بیدار شدم حساب کردم و دیدم پولی که آنها در خواب از من گرفتند مساوی با پنجاه سال عبادت است. پس از آن مبلغ را برای پنجاه سال نماز و روزه پرداختم.(منبع: داستان هایی از قبر و برزخ ص35 )    

8 . عذاب قبر به علت بداخلاقی

شهید مطهّری می گوید: من از آقای حاج میرزا علی شیرازی این مرد بزرگ داستانها دارم از جمله رویایی است که نقل می کنم : ایشان یک روزضمن درس در حالی که دانه های اشکشان برمحا سن  سفیدشان می چکید این خواب را نقل کرده و فرمودند: در خواب دیدم مرگم فرا رسیده است مردن را همان طوری که برای ما توصیف شده است در خواب یافتم خویشتن را جدا از بدنم می دیدم و ملاحظه می کردم که بدن مرا به قبرستان برای دفن حمل می کنند. مرا به گورستان بردند و دفن کردند و رفتند من تنها ماندم و نگران که چه بر سر من خواهد آمد؟ ناگهان سگی سفید وارد قبر من شد در همان حال احساس کردم که این سگ تند خویی من است که تجسّم یافته و به سراغ من آمده است مضطرب بودم که حضرت سیدالشهداء (ع) تشریف آوردند و به من فرمودند: غصه نخور من آن را از تو دور می کنم. (منبع: عدل الهی ص250- کتاب داستان های شگفت انگیزی ازعالم برزخ ص63 )

9. عذاب قبر به خاطر نفرین مادر

روزی اصحاب کساء(یعنی پیغمبر اکرم(ص) و حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) ) به قبرستان بقیع آمدند و مشاهده کردند که میّتی به عذاب شدیدی مبتلا گشته است پیغمبر اکرم(ص) آن مرده را صدا زدند و فرمودند: ای بنده خدا به اذن خدا سر از قبر بیرون بیاور به برکت معجزه پیامبر اکرم(ص) قبر شکافته شد و جوانی از داخل قبر بیرون آمد که روی او سیاه بود و غل و زنجیر بدن او را می فشرد. پیامبر اکرم(ص) فرمود : وای بر تو مگر در دنیا چه کردی؟ آن جوان عرض کرد: یا رسول الله مادرم از دست من ناراحت است و به همین خاطر مرا اذیّت می کنند. پیامبر اکرم(ص) فرمودند: مگر تو با مادرت چه کردی؟ عرض کرد : روزی داخل خانه شدم زن من از دست مادرم شکایت کرد و من غضبناک شدم. در این هنگام مادرم در سر تنور نشسته بود و نان می پخت لذا جلو رفتم و مادرم را گرفته و به آتش انداختم. همسایه ها متوجه این قضیه شدند به نزد ما آمدند و مادرم پستان سوخته اش را به دست گرفته و سر به آسمان بلند کرد و گفت: الهی تو انتقام مرا از این پسر بگیر. ای رسول خدا بعد از این نفرین مادرم عمرم کوتاه شد به حدّی که سه روز بعد از نفرین من از دنیا رفتم و در خانه قبر این طور مرا عذاب می کنند الان از شما توقّع دارم در حق من دعا کنید. پیامبر اکرم(ص) فرمودند: مادر این جوان را حاضر کنید چون بدون رضایت مادرش دعا مستجاب نمی شود. اصحاب آن پیامبر مادر آن جوان را در قبرستان و در کنار قبر پسرش حاضر کردند پیامبر اکرم فرمود: از تقصیر و کوتاهی های پسرت درگذر چون او در عذاب به سر می برد. آن زن عرض کرد من او را نمی بخشم و از او در نمی گذرم. پس هر چه رسول خدا(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و فاطمه زهرا(س) و امام حسن(ع) شفاعت کردند او قبول نکرد تا این که نوبت به امام حسین(ع) رسید. امام حسین(ع) فرمودند: ای زن شفاعت جَدّ و پدرو مادر و برادر مرا در حق پسرت قبول نکردی شفاعت مرا قبول کن. آن زن نگاهی به آسمان کرد و سپس برگشت و با هر دو دست خود عبای امام حسین(ع) را گرفت و عرض کرد: از پسر خود گذشتم و او را بخشیدم. پیامبر اکرم(ص) فرمودند: ای زن عجیب است که شفاعت من و دخترم و شوهرش و فرزندش را قبوب نکردی امّا شفاعت حسین(ع) را پذیرفتی؟ زن عرض کرد: یا رسول الله خواستم شفاعت حسین را هم نپذیرم ولی دیدم در های آسمان باز شده است و ملائکه آسمان در دست خودشان حربه های آتشین گرفته و می گویند شفاعت حسین(ع) را بپذیر وگرنه با این حربه های آتشین تو را می زنیم لذا من شفاعت آن حضرت را قبول کردم. (منبع: تحفه الواعظین ج1 ص131- به نقل از منهج الصادقین از کتاب عاقبت گنه کاران ص140 )

 

10. عذاب قبر به خاطر خیانت به خلق الله

بیهقی از عبد الحمید بن محمود نقل می کند: که نزد ابن عباس بودیم که مردی آمد و گفت: به حج می آمدیم که در محلّی به نام صفاح یکی از همراهان ما از دنیا رفت برایش قبری کندیم که دفنش کنیم دیدیم مار سیاهی لحد را پر کرد قبر دیگری کندیم باز دیدیم  مار آن قبر را پر کرده قبر سوّم را کندیم باز هم مار در آن نمایان شد جنازه را بی دفن گذاشته پیش تو برای چاره جویی آمدیم. ابن عباس گفت: آن مار عمل اوست او را در یک طرف قبر بگذارید اگر تمام زمین را بکنید مار در آن خواهد بود. برگشته و او را در یکی از قبر ها انداختیم چون از سفر برگشتیم پیش همسرش رفته و خبر مرگ او را داده و از کار های شخص مرده سؤال کردیم زن می گفت: او آرد می فروخت غذای خانواده خود را از خالص آن بر می داشت سپس به مقداری که بر می داشت کاه و نی خرد کرده قاطی نموده می فروخت.(منبع: قصّه های اسلامی و تکه های تاریخی ص47 – از کتاب داستان های شگفت انگیزی از عالم برزخ ص68 )

 

11. عذاب به علّت پول پرستی

سال های قبل یک نفر از بزرگان و خوانین شیراز را دیدم که پیوسته انگشت خود را در دهان می گذا شت مانندکسی که آتش انگشت او را سوزانیده باشد و بخواهد سوزش انگشت را با آب دهان تسکین بدهد. از او پرسیدم سبب این کار چیست؟ چون خلوت گشت گفت: مرا قضیه ای است عجیب زیرا من برادری داشتم بسیار ثروتمند و پول پرست و برای او وارثی غیر از من نبود و در بقیع به من وصیّت نمود که کیسه ای پول و طلا دارم و چون تو همه ثروت مرا می گیری این کیسه را با من دفن کن برادرم که مُرد من با خود گفتم: من به وصیّت برادرم رفتار می نمایم و پس از دفن برادرم خود را به قبر رسانده و کیسه لیره را در گوشه قبر پنهان کردم و از قبر بیرون آمدم. از این قضیه مدّتی گذشت به علمای محترم قضیه را گفتم آنها گفتند : خلاف شرع عمل کردی و آن پول را می بایست به فقرا و مساکین می دادی و خیرات و مبرات برای برادرت می نمودی. بنابر این به سراغ قبرکن رفتم و به او گفتم: زمان دفن برادرم کیف اسناد از بغلم رها شده و می خواهم قبر را بشکافی و من پایین بروم و کیفم را بر دارم. قبر کن خاک ها را کنار ریخته و سنگ قبر و لحد را برداشته  دیدم که کیسه پول خالی و چیزی در آن نیست و در کنار قبر افتاده با خود گفتم: ای وای موش ها پول ها را بر داشته اند لیکن با خود اندیشیدم مگر موش ها عقل دارند سر کیسه را با ز نمایند و پول ها را بردارند در صورتی که هیچ جای کیسه پاره نبود پس کفن را از روی برادرم کنار نمودم ناگهان دیدم که تمام لیره ها روی صورت او چیده شده چون خوب نگاه کردم لیره ها را از روی پیشانی او بردارم چنان داغ بود که گویا انگشتاتم را عقرب نیش زده خوب نگاه کردم دیدم لیره ها داخل گوشت فرو رفته و متّصل به استخوان رسیده است. ای وای از حرام خواری و پول حرامی که در اثر کم کاری و حقّه با زی و سرقت و  احتکار و گران فروشی و تقلّب و کلاه برداری حاصل و عاید بشر می گردد و چه عذابش دردناک خواهد بود مگر اینکه تا فرصتی باقی است توبه نماییم و به صراط مستقیم برگردیم . بله به هر حال از قبر بیرون آمده و قریب به بیست سال است که گویا انگشتانم با آهن تافته و سرخ شده برخورد داشته و آنچه هم اطبّا ء معالجه نمودند فایده نبخشید و شب و روز خواب و قراری ندارم و از شدت سوزش انگشتانم را متّصل در دهانم می گذارم  تا بلکه بتوانم از درد سوزش آن قدری در آرامش با شم. ( منبع: پند های داستانی ص197 ازکتاب عاقبت گنه کاران)

12. عذاب قبر  به خاطر عاق والدین

در روایت آمده: روزی حضرت رسول (ص) در مسجد نشسته بودند. ناگهان جبرئیل(ع) نازل شد و گفت: (السلام علیک یا رسول الله) به بقیع قدم نِه تا قدمت به آن غریبان و محبوسان زندانتنگ و تاریک رسد و نسیم رحمت تو بر ایشان بوزد. حضرت برخواسته با یارانی چند رو به گورستان نهاده می رفتند که امیرالمؤمنین(ع) به ایشان رسیده و عرض کردند: کجا تشریف می برید؟ حضرت فرمودند: به بقیع. چون به میان قبرستان رسیدند آواز شخصی به گوش آن حضرت رسید که می گفت:  الامان یت رسول الله. حضرت گوش به قبر نهاده فرمودند: مرا از کیفر خود خبر دهو علّت آن را بگو؟ صدا آمد ای شفیع عاصیان و ای پیشوای اهل ایمان نفرین مادر مرا به این کیفر مبتلا کرده که او را آزرده ام الامان یا رسول الله. آن حضرت فرمودند: بلال در مدینه ندا کند. بلال به صدای بلند ندا کرد: ای مردم به امر رسول خدا (ص) بر سر قبر های پدران و مادران و نزدیکان خود بیایید.

صدای بلند بلال به گوش اهل مدینه رسید شهر به جوش و خروش آمد و مردم در قبرستان بقیع حاضر شدندو پیر زنی پشت خمیده که به عصا تکیه نموده آمده در برابر آن قبر ایستاد و بر آن حضرت سلام نمود و خاک پای آن حضرت را بوسید و عرض کرد: یا رسول الله فرمان چیست؟ حضرت فرمودند: ای پیر زن این فرزند تو است؟ پیر زن گفت: بلی یا رسول الله. حضرت فرمودند: فرزند تو در میان بلا و گرفتاری است او را حلال کن. پیر زن گفت: یا رسول الله حلال نمی کنم. حضرت فرمودند: چرا؟ پیر زن عرض کرد: او را با شیره جان پروردم و خون جگر خوردم تا روزی پشت و پناه من باشد و بر من احسان کند. ولی چون بزرگ شد به آزارم پرداخت. حضرت دست به دعا برداشته گفت: الهی به حرمت پنج تن آل عبا صدای این فرزند را به گوش مادرش برسان تا شاید دلش بسوزد و بر فرزندش رحم کند. سپس به پیر زن فرمود: گوش بر قبر بگذار تا ناله فرزندت را بشنوی. پیر زن چون گوش بر قبر نهاد ناله جان سوزی شنید بی اختیار گریست و شنیدکه می گوید: بالای سرم آتش است پایین پایم آتش است از طرف راستم آتش است از طرف چپم آتش است از پشت سرم آتش است امان بده امان بده. ای مادر از من در گذر وگرنه تا قیامت این چنین در بلا خواهم ماند و بی شک در دوزخ مخلد خواهم بود. پیر زن به حال پسرش رقت کرد و        

گفت: خداوندا از تقصیر فرزندم گذشتم. در همان حال خداوند لباس رحمت بر وی پوشانید و او را بخشید و فرزند ندا داد مادر ای مادر خدای تعالی از تو راضی باشد که از من راضی شدی وبخشیدی.(منبع: حقوق الوالدین ص315- از کتاب داستان های شگفت انگیزص197 )

13.عذاب قبر تجاوزکننده به ناموس مردم

حضرت عیسی (ع) از گورستانی گذر می کردند گوری را دیدند که آتش از آن شعله ور می شود. حضرت دو رکعت نماز به جای آوردندو عصا بر گور زدند گور شکافته شد شخصی را در میان آتش دیدند. حضرت گفتند: ای مرد چه کرده ای که به این عذاب سخت گرفتار شدی؟ آن مرد گفت یا روح الله من مردی بودم که به ناموس مردم تجاوز می کردم چون وفات کردم و مرا دفن کردند از حضرت حق خطاب رسید که وی را بسوزانید. از آن روز تا کنون مرا می سوزانند. حضرت نگاهی کردند مار سیاه و عظیم الجثّه در گور وی دیدند. پرسیدند: که با این مسکین چه می کنی؟ آن مار گفت: تا وی را دفن کردند از وی غایب نبودم همراه با زهری که اگر قطره ای از آن به رود نیل و فرات بریزد جمله آب قاتل شود. شخص معذب گفت: یا روح اللهاز حق تعالی در خواست کن تا بر من رحم نماید. حضرت نیز از خداوند طلب رحمت نمودند. خطاب رسید که هر کس از پس زنان مردم رود ما او را عذابی کنیم که کس دیگر را چنین عذابی نکرده باشیم. امّا چون تو از ما در خواست رحمت کردی ما او را به تو بخشیدیم. حضرت عیسی(ع) به آن مرد گفتند: می خواهی که با من باشی؟ مرد گفت: یا روح الله عاقبت چه چیز است؟ حضرت فرمودند: عاقبت مرگ است. مرد گفت: نمی خواهم زیرا صد سال است که مرده ام امّا هنوز تلخی جان کندن در کام من است. (منبع: داستان عارفان ص214)

14. عذاب کسی که به نماز بی اعتنایی کند

پیامبر اسلام(ص) می فرمایند: ای فاطمه(س) هرکسی از مردان یا زنان به نماز بی اعتنایی کند خداوند او را به پانزده عقوبت مبتلا گرداند که 6 تا در دنیا و 3 تا هنگام مرگ و 3 تا در قبر و 3 تا در قیامت دامن گیر انسان می شود. الف) در دنیا: 1- برداشتن برکت از عمر. 2- برداشتن برکت از روزی. 3- محو سیمای صالحین از چهره و رخسار. 4- بی اجر ماندن اعمال. 5- عدم قبول دعا. 6- عدم مشمولیت دعای نیکان.  ب) به هنگام مرگ: 1- ذلیل. 2- تشنه. 3- گرسنه خواهد مُرد.  ج)  در قبر: 1- مَلَکی او را شکنجه می نماید. 2- قبر او تنگ می شود. 3- قبر او تاریک می شود. د) در قیامت: 1- وارونه بر زمین کشیده خواهد شد. 2- محاسبه او سخت خواهد بود. 3- خداوند به او نظر رحمت نخواهد داشت و به عذابی درد ناک گرفتار می گردد.( منبع: بحار الانوار ج83 ص23 .(نماز و قیامت بهجت عارفین)

15. عذاب قبر به خاطر یک نماز بی وضو

شیخ صدوق از حضرت امام صادق(ع) روایت کرده که مردی از احبار(عالمان یهود) را در قبرش نشاندند و گفتند: ما صد تازیانه از عذاب خدا به تو می زنیم. گفت: من طاقت ندارم پس به او تخفیف دادند و کم کردند تا رساندند به یک تازیانه و گفتند چاره ای از این یک تازیانه نیست. گفت: چرا مرا می زنید؟ گفتند به خاطر آنکه روزی بدون وضو نماز خواندی و بر ضعیفی عبور کردی و او را یاری نکردی. پس چون او را یک تازیانه از عذاب الهی زدند قبرش مملو از آتش شد.(منبع: علل الشرایع ج1ص359 )       



تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...